Începând cu 10 septembrie, clienţii clasei La Première ai Air France au putut admira creaţii exclusive ale lui JonOne, un cunoscut artist urban din Statele Unite, expuse în noul terminal 2E din Aeroportul Paris Charles de Gaulle, precum şi la bordul curselor lung-curier.

Lucrări exclusive ale lui JonOne – o sculptură cu LED-uri albastre şi o piesă graffiti din fibra de sticlă de 1,5 metri lungime sunt expuse până în luna decembrie în zona de lounge dedicată pasagerilor clasei La Première în Aeroportul Paris CDG. La bordul aeronavelor pe cursele lung-curier, designul meniului gastronomic şi al listei de vinuri înmânate clienţilor La Première poartă de asemenea semnătura artistului JonOne.

Această nouă colaborare oferă pasagerilor La Première posibilitatea de a descoperi un artist graffiti de valoare şi aduce un element de surpriză şi emoţie plăcerii absolute de a zbura la această clasă.

Născut în 1963 la New York şi cu origini în Republica Dominicană, artistul JonOne se descrie ca fiind “un pictor graffiti, expresionist abstract”. El a desenat de asemenea coperta ediţiei din decembrie 2011 a revistei Air France Magazine, în urma participării sale la expoziţia “Born in the Streets” a fundaţiei Cartier Foundation.

De zeci de ani, compania Air France a dezvoltat legături strânse cu lumea artei şi s-a poziţionat ca o companie aeriana contemporană. Air France susţine o atitudine avangardistă, prezentând clienţilor săi artişti şi creaţii surprinzătoare.

Creaţiile lui JonOne prefigurează alte expoziţii ale unor artişti celebri contemporani, precum Jeff Koons, Keith Haring sau David March.

Advertisements