Am crescut cu Formula 1, tata a fost un mare fan. Cand am primit acest comunicat, m-au incercat multe amintiri.

Asadar,Häkkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool, vine pentru prima dată la București pe data de 5 iunie pentru a transmite consumatorilor mesajul “Nu te urca la volan sub influența alcoolului”

Mika va lansa în România campania Johnnie Walker – Join the Pact, pentru consum responsabil și va conduce Caparo T1, una dintre cele mai rapide mașini din lume, în cadrul unei curse cu circuit închis pe Bulevardul Kiseleff din București. Această inițiativă face parte din campania globală Johnnie Walker pentru consum responsabil, “Join the Pact”.

“Join the Pact” este o campanie menită să încurajeze și să determine consumatorii, prin semnarea pactului, să facă un angajament personal de nu se urca la volan sub influența alcoolului. Până în prezent, aproximativ un milion de oameni din întreaga lume s-au alăturat campaniei alături de Mika Häkkinen, în rolul său fundamental de ambasador global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool. Consumatorii români sunt invitați să facă un angajament personal de a nu se urca la volan sub influența alcoolului prin semnarea pactului, utilizând aplicația interactivă disponibilă pe pagina oficială de Facebook Johnnie Walker România: http://www.facebook.com/JohnnieWalkerRomania.

Eu … O sa fiu acolo. Voi?

20130419-011127.jpg

Advertisements