Logo 200x200Azi, de la 8 seara și până aproape de miezul nopții, bucureștenii sunt invitați la socializare artistică, în Fabrica. Pretextul îl constituie inaugurarea PUMA Social Store, la care participanții sunt invitați să deseneze alături de șapte artiști propria viziune a Bucharest Skyline. Suportul neconvențional va fi punga de pânză PUMA Tote Bag Natural, iar invitații sunt bineveniți și dacă știu să deseneze, dar și dacă sunt doar curioși să vadă cum capătă formă un desen pe pânză.


În oricare dintre variante, primul pas poate fi făcut chiar la eveniment. Pentru invitați, PUMA a pregătit 200 de Tote Bags care vor fi oferite celor care le personalizează, 10 kit-uri de desen pe pânză și 21 de modele de stenciluri, realizate special pentru eveniment de artiștii invitați. Publicul le va putea folosi ca să le remixeze creațiile sau își va putea desena propriile idei.
Line-upul este format din Ana Maria Grigoriu + Stelian Dobrescu a.k.a LOOT Design (graphic design), Octav Ungureanu a.k.a. Smoking Cool Cat (comics), Octavian Câmpeanu a.k.a Vian Peanu (typography), Alexandru Nimurad (fashion), Ioana Sopov (ilustrație) și Șerban Mocanu a.k.a Potop (design), iar creațiile publicului vor prinde formă cu ajutorul lui Andrei Cârlescu, care îi va asista pe cei prezenți.
Orașul desenat de Ana Maria și Stelian (LOOT) este inspirat de lungile plimbări către studio din fiecare dimineață. Freamătul urban, dulce, de București e simplificat până când e gata să fie tras prin sita de serigrafie pe PUMA Bag. De aici, ajunge înapoi în peisajul mioritic.

 

Despre PUMA Social Store din Fabrica
PUMA Social Store din Fabrica este primul magazin dedicat în intregime produselor de lifestyle, în cadrul Fabrica Urban Resort, pe strada 11 iunie, nr. 50. Spațiul este unul multifuncțional și modular, fiind caracterizat de mai multe direcții: local, eco, retro, electro, versatil, interactiv.

 

Advertisements