2012_07_beautiful-tumblr-photos-314019-476017-475-317

În ultimele trei luni, am învățat că cei mai cool bărbați sunt cei suferinzi din dragoste, că și dacă pleci la capătul celălalt al pământului tot nu uiți și tot nu îngropi, că singurătatea în concediu nu vindecă nicio rană, că dacă spui ceea ce simți nu e bine, că dacă te porți frumos intrii la categoria „și altele”, că amabilitatea se traduce prin prostie, că unii oameni îți livrează texte în mod gratuit pentru ca mai apoi să te dezamagească, că friends zone nu funcționează după sex.

Concluzionez că există categoria femeilor cu sânge rece care au pisat bine de tot și nervii și sentimentele bărbaților. Foarte bine.

Mai concluzionez că bărbații ăștia habar nu au ce înseamnă viața și cât de important e fiecare minut.  Cunosc un om extraordinar care îndeplinește visele copiilor bolnavi de cancer incurabil. Cunosc și copii care au murit fericiți pentru că una din dorințe li s-a îndeplinit. E vorba despre descătușarea unor sentimente pe care acele unele le-au împietrit. După trei luni, am ajuns la concluzia că mi-e milă de ei. Și cred că mila este cel mai urât sentiment din lume.

Mă înclin în fața dragostei acestor domni care se traduce prin devotamentul față de trecut.

Advertisements