Looking for a taxi

Deunazi, m-am urcat intr-un taxi a carui sofer vorbea la telefon. Acesta ii povestea unui prieten ca el si-a gasit jumatatea pe bancheta din spate a Loganului lui cel galben. Exact acestea au fost cuvintele lui.

Acesta a luat-o pe domnisoara in cauza pe 14 februarie de la aeroportul Otopeni si a dus-o pana in Drumul Taberei. Venea de la Milano, unde fusese cu jobul. Conversatia lor a fost foarte placuta si au empatizat. La scurt timp dupa ce a lasat-o la locatie, aceasta l-a sunat sa vina s-o duca in centru, era doar 14 februarie, vineri seara, si voia sa-si petrecea nefericirea intr-un bar. Nefericirea de a avea un job care o plimba saptamanal la Milano si care nu-i permite sa aiba vreo relatie, exact acestea au fost cuvintele lui.

Asa ca el… a invitat-o la un restaurant cochet pe la Stefan cel Mare care-i deschis non-stop si au stat de vorba pana a doua zi, pe la 07.00 dimineata. A dus-o inapoi acasa si s-a simtit umilit cand ea a vrut sa-i plateasca cursa. Cu toate astea, de pe 14 februarie el a devenit soferul ei personal si a trecut peste umilinta de a fi platit pentru serviciile sale. Si sexul e pare-se fantastic. Ea are nevoie de detensionare de fiecare data cand se intoarce de la Milano, el ii ofera exact ce vrea. Si o asculta. O asculta activ, exact acestea au fost cuvintele lui.

I-a cumparat cadou de 8 martie un album foto si a printat cateva poze pe care i le-a facut el cand ea nu era atenta.

Cred ca interlocutorul lui l-a intrebat daca devine relatie serioasa pentru ca el a raspuns ca s-a saturat sa caute frumosul in frumoasele pe care le-a cunoscut pana la varsta sa. Iar domnisoara asta … L-a cucerit. Pe deplin. Si el crede ca si ea incepe sa tina la el, ii aduce tot felul de obiecte vestimentare de la Milano. Si cand se trezeste dimineata langa el, zambeste si il saruta si il roaga sa-i aduca cafeaua la pat.

Tu cauti frumosul in frumoasele/frumosii de langa tine?

Photo: http://www.garancedore.fr/en/2013/02/28/daphne-the-white-shirts/

Advertisements