Vizual King of pop.jpg

La cinci ani de la dispariția celui mai îndrăgit artist pop al tuturor timpurilor, Michael Jackson, Zonga lanseză o campanie specială, sub titulatura ”Remember Michael”, ce readuce în prim plan cele mai cunoscute piese ale lui Jackson. Hit-urile sunt împărțite pe decade care rememorează etapele decisive în evoluția artistului, de la The Jackson Five, la perioada Motown, genialul Thriller și istoria scrisă de artist cu cele două albume post-mortem.

”Remember Michael” constă în patru playlisturi cu hit-urile lui Michael, împărțite pe decade, în ordinea cronologică a lansărilor, și este promovată exclusiv în social media, prin facebook ads și pe pagina oficială Zonga.

Playlist-urile Remember Michael sunt The Jackson 5, din perioada 1964 – 1975, când copilul Michael uimea America alături de frații săi, în Jackson 5, Motown – din anii 1972 – 1975, ce include cele patru albume solo lansate de artist la casa de discuri Motown, King of Pop (1979-1991), albumele de bază care l-au transformat în Regele Pop-ului, Off The Wall, Bad, Thriller și Dangerous.

This is it, playlist-ul final, din perioada 1992-2014, conține piesele ultimelor două albume lansate de artist înainte de moartea sa – History și Invincible, alături de cele două albume  lansate post-mortem.

Advertisements