Primul lucru pe care îl faci când te hotărăști să vizitezi o țară străină sau doar să visezi la o vacanță, undeva departe de acasă, este să începi să cauți informații. Dacă îți place să răsfoiești în loc de să google-ești, înseamnă că ai în mână un ghid turistic.

Cele mai multe ghiduri au formatul clasic – geografie, istorie, obiective turistice, tips&tricks pentru cazare, masă, petrecere a timpului liber, cum să-ți gestionezi cât mai bine timpul petrecut acolo și așa mai departe. Însă am găsit un altfel de ghid.

Astăzi povestesc despre preferințele legate de sex ale germanilor. Da, am găsit informația într-un ghid neobișnuit și o împart cu voi.

SEX ~en. 1) Totalitate a particularităților genetice și morfofiziologice care diferențiază organismele vii în două categorii în vederea reproducerii speciei. 2) Fiecare din cele două categorii de organisme vii (masculi și femele). ◊ ~ul tare se spune, în glumă, despre bărbați. ~ slab (sau frumos) se spune, în glumă, despre femei. /<fr. sexe, lat. sexus

Se spune că în fiecare german se află un strop din Beethoven, pierdut, cu părul vâlvoi prin codri, într-un apus plin de lacrimi, înfruntând imposibilul pentru a exprima inexplicabilul. Așa stau lucrurile și când este vorba despre sex.

Germanii sunt foarte dornici de experiențele sexuale și remarcabil de toleranți față de slăbiciunile și particularitățile celor din jur. Ei tratează subiectul cu mare deschidere, intră în detalii la tot pasul despre natura problematică a sexului și consideră că pudoarea e doar o formă de inhibiție mentală.

Ghidul susține că tehnicile lor de seducție lasă de dorit și mulți par să se bizuie pe o foarte veche tactică, mai exact, plictisește-o până îi vine să-și dea pantalonii jos. Odată dezlănțuiți, așteaptă să-și exteriorizeze plăcerea și încântarea viguros și sonor, și nu te șoca de comparațiile în privința tehnicii, a duratei, etc., făcute fără nicio reținere.

Pe de altă parte, dacă vrei o relație năvalnică, plină de extaz și mister, oprește-te la francezi. În cazul germanilor, experiența va semăna, mai degrabă, cu un antrenament vioi la sală, sau, în cazuri extreme, cu o operație chirurgicală minoră.

Așa să fie oare ?

Online-ul spune următoarele lucruri:

Ziare.com are un articol despre un cuplu german a fost chemat in instanta pentru sex zgomotos. Se pare ca patul lor a facut o asemenea galagie, incat politia a primit zeci de plangeri din partea vecinilor furiosi. 

Newz.ro spune că nemții sunt sătui de scenele de sex în grup de pe plajă.

Agentia.org informează că nemții sunt campioni la făcut sex în public.

Pe de altă parte, comunitatea română din spațiul nemțesc scrie că 53% dintre germani fac sex pe întuneric pentru că le lipseşte încrederea în sine, conform unui studiu.

Se mai spune că germanii nu știu totul, ci doar știu totul mai bine. Probabil de aici și dezinhibițiile sexuale.